ANKARA / BALA - Beynam Emine Erişen Ortaokulu

Beynam Emine Erişen Ortaokulu

BEYNAM MAHALLESİ BEYNAM KÜME EVLERİ NO 94 BALA / ANKARA
Vizyon
Değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Ulaşım
Özel Toplu Taşıma Araçları: Sabah mesai saatlerinde her yarım saatte bir, diğer zamanlarda ise saat başı bir otobüs hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri
Beynam Köyü, Ankara İl merkezine 37 km uzaklıkta, orman havasında, yeşil kırlarla kaplı bir köydür. Köyde yaşayanlar genellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşır. Okul Taşımalı eğitim kapsamında olup çevre köylerden öğrenciler servislerle gelirler.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bala İlçe Merkezine 30 Km. Gölbaşı İlçe Merkezine 20 Km. Ankara İl Merkezine 37 Km.